Good Idea

UA

Дизайнерський ремонт квартир під ключ: оптимізація бюджету на ремонтні роботи

26.01.2021 автор: Ірина Артамонова

Оптимізація бюджету на ремонтні роботи. На чому можна і не можна заощаджувати під час ремонту?

Ремонт – це завжди складно. Кажуть навіть, що ним можна перевіряти на міцність стосунки зі своєю половинкою 🙂 Якщо ж це, звісно, не дизайнерський ремонт квартир під ключ.

З чого ж почати цей енерговитратний захід? Перш за все, варто заспокоїтися, видихнути і визначитися з бюджетом. Звичайно, дуже складно, коли перебуваєш на роздоріжжі між своїми мріями і реальними можливостями. Тут цілком доречно виникає питання: як же зробити якісний ремонт і при цьому не залишитися з порожніми кишенями?

Дизайнерський ремонт квартир під ключ – це мій основний фах. Я допоможу вам порадами, на чому все-таки можна заощадити без шкоди для якості і без перспективи переробляти все заново через пару років. Але перш за все, слід відзначити ті складові ремонту, на яких економити навпаки не треба.

Дизайнерський ремонт квартир під ключ

 Ніколи не економте на таких пунктах, як…


Компанія-виконавець


Справжні профі окупляться з лишком і запропонують найбільш заощадливі й довговічні рішення. Професіонали підкажуть, як правильно спочатку спроектувати ваш дизайн-проєкт, особливо, якщо це новобудова і необхідне перепланування. Складуть для вас детальний кошторис, щоб із точністю розподілити бюджет. Розкажуть, які краще використовувати матеріали. До того ж, у студій дизайну інтер’єру, які роблять ремонти “під ключ”, завжди є компанії-постачальники, з якими вони працюють, що дає можливість отримати хороші знижки. Правильне планування дозволить заощадити на майбутніх витратах і не допустити помилок. Саме завдяки дизайн-проєкту можливо з повною упевненістю приступати до ремонту. Адже це не просто візуалізація вашого майбутнього житла, а чітка план-схема всіх робіт.

Інженерія

Ніколи не економте на сантехнічних комунікаціях, електропроводці і опалювальних системах. Адже згодом це може бути ще більш затратно (в разі, якщо прорве труби і доведеться робити ремонт сусідам знизу), а то й небезпечно для життя! Цю частину варто першочергово зробити під чуйним наглядом фахівців максимально якісно і на довгі роки.

Вікна та двері

Зазвичай вікна і двері від забудовника залишають бажати кращого. Дуже рекомендую одразу ж їх поміняти. Неякісні матеріали можуть з часом деформуватися, поміняти колір, і ви все одно прийдете до того, що потрібно їх замінити. Але зробити це вже буде набагато складніше.

Підлогове покриття

Підлога піддається в будинку найбільшим навантаженням. Вона повинна бути дуже зносостійкою, адже по ній ходять, пересувають меблі, розливають рідини й кидають різні предмети. А вона при цьому повинна зберігати свої естетичні властивості, залишатися рівною, не скрипіти.

Зате ви можете добре заощадити на…

Дизайнерський ремонт квартир під ключ

Дизайнерських рішеннях

Так, двері вище стандарту виглядають дуже красиво і неординарно. Округлі прорізи надають дизайну родзинку. А чого тільки варте враження від багаторівневої стелі з гіпсокартону! Але все це надмірності, від яких спокійно можна відмовитися, дотримуючись стандартів, а стелю і зовсім можна зробити натяжною.

Оздобленні стін

Не обов’язково використовувати найдорожчу плитку або ж лімітовані італійські шпалери. Цілком підійдуть і більш прості колекції, які при правильному дизайнерському рішенні будуть так само прекрасно виглядати. Хороший майстер з укладання плитки навіть може заощадити до 15% витрат на матеріали. Ось чому майстрів потрібно цінувати більше, ніж будматеріали 🙂

Меблях

Це ще одна зі статей витрат, яку можна скоротити. Масмаркет з великою швидкістю відтворює всі найпопулярніші моделі, таким чином, навіть бюджетні меблі можуть бути цілком стильними, сучасними і вигляди дорого. Варто відзначити, що Good Idea теж прагне допомогти Вам заощадити! Скоро ми відкриваємо відділ по виробництву власних корпусних меблів, що дозволить Вам відмінно скоротити бюджет на ремонт і якісно втілити в реальність ваші бажання.

Звичайно, це всього лише основні моменти, що стосуються питань економії коштів на ремонті. Але, навіть дотримуючись їх, ви точно не потрапите в халепу! А ще краще – одразу звернутися за допомогою до фахівців, які допоможуть визначитися з ефективним використанням бюджету ще на етапі підрахунку кошторису.

Ирина Артамонова
автор

Ірина Артамонова

Схожі статті

    Ім’я*

    Прізвище

    Контактний номер*

    Email*

    Назва ЖК


    Sending ...

    Sending ...


    * Заповніть поля, щоб наш менеджер міг з Вами зв’язатися та проконсультувати.