Good Idea

UA

Сучасний дизайн квартири. ТОП трендів інтер’єру 2021-го року.

26.01.2021 автор: Сергій Дученко

Сучасний дизайн квартири. ТОП трендів 2021-го року

Так уже повелося в питаннях дизайну. Як одягу, так і інтер’єрів, крім старої доброї класики, існують віяння. Тенденції, що відповідають духові часу. Давайте спробуємо розібратися, яким має бути сучасний дизайн квартири. Як не відставати від моди в світі ремонтів і бути в тренді 2021-го року. Прослухавши безліч вебінарів від амбасадорів дизайну інтер’єру та вивчивши останні тенденції, можна однозначно заявити дві речі.

По-перше, основні тренди 2020-го року впевнено перейдуть в наступний рік. Оскільки вони не втратять своєї актуальності і в найближчому майбутньому.

По-друге, пандемія, карантин, загальний перехід на дистанційну роботу і навчання однозначно змінили весь світ. Включаючи і віяння в дизайні інтер’єру.

Отже, чого ж очікувати в ТОП-і трендів 2021-го року?

Сучасний дизайн квартири

Палітра і колірні тенденції

Почнемо, мабуть, з колірної палітри. Явною популярністю користуватимуться натуральні, природні й ніжні відтінки. Це викликано тим, що багато хто став чимало часу проводити вдома, а надто яскраві кольори й акценти при тривалому візуальному контакті починають дратувати. Тому білий, сірий, чорний, бежевий та інші приглушені тони – в явному пріоритеті. Поглянувши тільки на наше портфоліо, стає зрозуміло, яким колірним рішенням віддають перевагу більшість нинішніх замовників. Тим не менш, деякій колірній різноманітності теж знайдеться місце серед сучасних трендів, адже головною сенсацією в 2021-му році стануть різні відтінки синього!

Форми і декор

Особливу перевагу матимуть округлі форми. Зверніть увагу хоча б на поновлення знаків у соцмережах. Та ж тенденція буде спостерігатися і в інтер’єрі: від планування до деталей меблів і декору. Ви вже майже ніде не зустрінете строгих прямих ліній і гострих кутів.

Мінімалізм як життєвий пріоритет. Сучасний дизайн квартири

Мінімалізм – найпопулярніший стиль у дизайні інтер’єру 2020-го року, без сумніву він залишиться популярним і в 2021-му. Пандемія змусила багатьох переосмислити свої цінності і позбутися зайвих речей. До того ж, саме цей стиль створює відчуття легкості й невагомості у приміщенні, що дуже важливо, коли проводиш в ньому основну частину свого часу.

Натуральність у всіх аспектах життя

Людина завжди тягнулася до природи, але в умовах глобальної урбанізації це стає дедалі складніше. Подібні бажання знаходять свій вихід у дизайні інтер’єру, коли використовуються натуральні матеріали: камінь, деревина, льон та інше. У 2021-му натуральні елементи застосовуються буквально всюди: у меблях, обробці, декорі. Так створюється відчуття єднання з природою, гармонії та цілісності, що особливо важливо в умовах тривалої домашньої ізоляції на карантині.

Сучасний дизайн квартири

Рослини та зелень

Їх все більше і більше стає в наших оселях. І хоча був час, коли рослини зовсім вийшли з моди, зараз ситуація однозначно змінилася. Крім того, що жива зелень привносить свіжість і яскраві акценти, вона ще й благотворно впливає на мікроклімат приміщення, насичуючи повітря киснем.

Що ж, надихайтеся трендами в дизайні інтер’єру 2021-го року, а наша команда допоможе вам втілити їх у життя!

Сергей Дученко
автор

Сергій Дученко

Схожі статті

    Ім’я*

    Прізвище

    Контактний номер*

    Email*

    Назва ЖК


    Sending ...

    Sending ...


    * Заповніть поля, щоб наш менеджер міг з Вами зв’язатися та проконсультувати.