67м2

65 000,00 

Сімейна пара, без дітей

Мінімалізм

Двокімнатна квартира

67,4

Нова Англія

ЗАВДАННЯ

У цьому проєкті нашими замовниками виявилася молода сімейна пара, яка придбала житло в ЖК Нова Англія. Їхньою основною вимогою було створити легкий і повітряний інтер’єр, віддаючи перевагу білому та іншим світлим відтінкам. До того ж, було особливе побажання і від господині будинку – переробити маленький санвузол на гардеробну. Оскільки ємність місць для зберігання була для неї в пріоритеті.

Особливі побажання:

  • Надання переваги білому і світлим відтінкам
  • Створити повітряний, «летючий» інтер’єр
  • Збільшити простір для зберігання
  • Сховати непривабливі балки на стелі

Опис

Перепланування

В основу концепції перепланування лягли побажання замовників. Насамперед для збільшення простору було прийнято рішення демонтувати стіну між лоджією і спальною кімнатою, що значно збільшило простір і впустило багато природного світла в приміщення. Ще однією значною переробкою стала перебудова меншого санвузла в «комору».

Основні оздоблювальні матеріали

Основний колір підлогового покриття у всіх приміщеннях – світла деревина. У місцях сильного зносу: коридор, кухня і ванна кімната – використовували плитку, а в житлових кімнатах – ламінат того ж кольору. Стіни в основному білого і змішаних світлих відтінків. У ванній кімнаті використовували великогабаритну плитку, що візуально збільшує маленький простір. Декоративну штукатурку застосовували в місцях, найбільш схильних до зносу –  коридорі і місці біля туалетного столика.

Складнощі

Найбільшою складністю в проєктуванні інтер’єру виявилися балки по периметру стелі квартири, які абсолютно не вписувалися в загальну концепцію і виглядали не зовсім доречно. Дизайнер знайшов найоптимальніший вихід із ситуації, оскільки демонтувати балки було неможливо. По всій квартирі опустили стелю на 200 мм.

Системи зберігання

Крім переробленого під комору санвузла, в квартирі передбачили багато інших місць для зберігання. Місткий гардероб у спальні, велика шафа в кабінеті з безліччю полиць і спеціальних скриньок для дрібних предметів.

Колірне рішення

Весь дизайн був виконаний виключно в світлих відтінках. Використовувалося багато білого кольору. За рахунок цього навіть зниження стелі ніяк не вплинуло на сприйняття простору. Воно залишилося легким і повітряним. Елементи декорування деревиною та імітування кам’яних поверхонь додали більше теплоти і відчуття природності інтер’єру.

Дізнатися вартість проєкту Online за 1 хвилину

Дізнатися вартість проєкту