Good Idea

UA

Авторський нагляд

13.10.2022 автор: Good Idea

Вітаємо: ми з вами завершили дизайн-проєкт. Отже, тепер настав найвідповідальніший час — час ремонту. Звичайно ж, наші дизайнери роблять настільки детальні креслення, що можна й самому контролювати процес виконання будівельних робіт. Або взагалі повністю покластися на ремонту бригаду.

Але так буває далеко не завжди. Швидше за все, лише в ідеальному, утопічному світі. А от у реальному житті можуть виникнути різні неприємні несподіванки. Особливо якщо ви погано розумієтеся на технічних нюансах будівництва, комплектації (меблями, технікою), підбору оздоблення (плитка, шпалери, фарба і т.д)

Вартість додаткової послуги авторського нагляду у студії Good Idea становить 6000 грн/місяць (+ 3 виїзди дизайнера на місяць). Ми рекомендуємо замовляти цю послугу. Адже лише автор проєкту зможе якнайкраще впоратися із його реалізацією.

avtorskij-naglyad

Чому варто замовити послугу авторського нагляду?

  1. Будівельники нерідко вносять у процесі ремонту зміни. Оскільки «так простіше», «так зручніше», «так красивіше». Або виконроб покладається на свій досвід, нехтуючи кресленнями. Отже, ви можете отримати не той результат, на який очікували. Зазначимо, що тільки автор зможе настояти, щоб бригада чітко дотримувалася проєкту. Адже навіть дрібні порушення можуть позначитися на зовнішньому вигляді приміщення.
  2. Під час будівництва можуть виявитися моменти, які неможливо було врахувати при створенні дизайн-проєкту. У цьому випадку потрібно вносити зміни у креслення. Отже, дизайнер, який знає всі тонкощі проєкту, зможе оперативно відкоригувати все.
  3. Постачальники можуть раптово зникнути (наприклад, через банкрутство). Варто зазначити, що дизайнери про це дізнаються заздалегідь по своїх перевірених каналах. Отже, вони зможуть вчасно забезпечити запас продукції або знайти аналоги.
  4. При самостійному замовленні матеріалів та оздоблення немає гарантії якості, правильності розрахунку матеріалів, технічної інформації, вчасного постачання.
  5. Вам не потрібно проявляти дива маркетингу у пошуках більш дешевого варіанту матеріалів чи меблів заради невеликої економії.
  6. Автор допоможе уникнути обману недобросовісними постачальниками. Наприклад, коли дешеві китайські меблі видають за якісні італійські. 
  7. Автору важливий результат. З цієї причини у процесі будівництва він буде слідкувати за дотриманням будівельниками робочої документації, перевіряти та вимірювати все до міліметра, шукати світильники бажаної форми або необхідний колір фарби. І тоді дизайн вашої мрії збігатиметься із результатом.  
  8. При переплануванні чи реалізації складних, нетипових проєктів, де потрібно залучати велику кількість фахівців, краще скористатися наглядом автора                                                                                 

    avtorskij-naglyadЯкі переваги має авторський нагляд у будівництві?

    1. Більше часу можна проводити із близькими та друзями. Адже ви не витрачаєте його на пошуки матеріалів, переговори із виконробом чи бригадою, контроль за ходом будівництва та виправлення помилок.
    2. Зберігаєте свої нерви і спите спокійно.
    3. Позбавляєтесь великої кількості питань, що їх задаватимуть будівельники, постачальники, консультанти у магазинах, та й ви самі собі ставитиме. Авторський нагляд дозволить переадресувати ці питання автору проєкту й звільнити ваш час.
    4. Заощаджуєте гроші на ремонт. Тому що будь-які зміни часто позначаються на збільшенні будівельних витрат. Саме дизайнер стежитиме за витратою матеріалів.
    5. Ми ділимося з вами знижками від перевірених постачальників.
    6. У разі, якщо якихось матеріалів (фарби, меблів, фурнітури тощо) не вистачатиме, вам не потрібно буде їх шукати, зв’язуватися із численними постачальниками.                                                                                                                                     

Що входить в авторський нагляд у будівництві у нашій студії дизайну?

  1. Виїзд дизайнера на об’єкт ( не більше 3х разів на місяць).
  2. Присутність автора під час найбільш важливих монтажних робіт (контроль правильності зведення перегородок, розташування електрики, сантехніки тощо).
  3. Нагляд за авторською реалізацією проєкту (звірка ремонтних робіт із специфікаціями та кресленнями).
  4. Внесення оперативних змін за потреби.
  5. Нагляд над оздоблювальними матеріалами.
  6. Контроль над оформленням (кольорова гама, меблі, текстиль тощо).
  7. Консультація будівельної бригади та замовника.
  8. Ведення журналу авторського нагляду.

Останнє слово завжди буде за вами. Звичайно, ви самі можете обирати будівельників, виконробів, матеріали. Але авторський нагляд — це не просто послуга. Це ваша страховка, гарантія того, що результат повністю відповідатиме вашим очікуванням. Наш досвід 10+ років дає нам право стверджувати, що при замовленні послуги авторського нагляду ремонт пройде успішно і без ризиків.

Сергей Дученко
автор

Good Idea

Схожі статті

    Ім’я*

    Прізвище

    Контактний номер*

    Email*

    Назва ЖК


    Sending ...

    Sending ...


    * Заповніть поля, щоб наш менеджер міг з Вами зв’язатися та проконсультувати.