Good Idea

UA

Послуга “Примірка квартири”: допомога у підборі нерухомості

26.10.2022 автор: Олександр Кєвшин

Ви вирішили придбати нерухомість. Що ж, крок відповідальний. І немає значення, з якою метою ви шукаєте нове житло: для проживання чи у якості інвестиції, щоб у подальшому отримувати додатковий пасивний дохід. Пошук квартири — завдання не з простих.

Як зазвичай покупці шукають нерухомість? По-перше, гортають десятки сторінок Google, переглядають сайти забудовників та ЖК, самі виїжджають на об’єкти. По-друге, звертаються за послугою підбору квартири до агентств нерухомості чи ріелторів. Але тут треба знайти дійсно надійних фахівців.

Ми у студії дизайну інтер’єрів Good Idea пропонуємо скористатися додатковою послугою індивідуального підбору нерухомості. Завдяки цьому ви зможете придбати нерухомість без витрат часу та зайвих коштів (у разі помилок).

Вартість послуги — 6000 грн. Що важливо: якщо ви замовляєте в подальшому дизайн-проєкт у нашій студії, ці кошти повністю компенсуються у вартості проєкту. По суті, ви отримуєте консультацію з підбору нерухомості безкоштовно.

pridbati-nerukhomist

Отже, як це відбувається?

По-перше, наш менеджер детально розпитує вас та занотовує побажання до квартири мрії. Просто назвіть їх, а далі всю роботу виконуємо ми.

По-друге, наш фахівець підбирає вам варіанти житла (зазвичай — до 5) і здійснює попередню презентацію. Причому він звертатиме увагу навіть на найдрібніші деталі. Бажаєте придбати нерухомість поблизу озера? Чи вам важливо, щоб будинок розташовувався у тихій місцевості? Або ж хочете жити у смартовому ЖК — справжньому місті в місті? Мрієте про нестандартне планування квартири? Врахуємо все!

По-третє, разом із менеджером у зручний час та комфортному для вас форматі ви виїжджаєте на інспекцію об’єктів. Ви зможете все власнооч побачити, зазирнути, пройтись, перевірити, відчути.

pridbati-nerukhomist

Чому варто придбати нерухомість, скориставшись нашою послугою підбору?

Перш за все, скорочується термін пошуку та придбання квартири. Ви економите свій час, який би довелося витрачати на самостійні пошуки. Ну, й зберігаєте спокій — те, що так важливо в наші важкі часи.

Окрім того, ми діємо виключно у ваших інтересах. А це означає, що ми не нав’язуємо якійсь конкретні об’єкти. Вибір завжди буде за вами.

Далі: вартість нашої послуги підбору нерухомості в рази менше за ціни агентств чи ріелторів. 

І найголовніше, те, що робить нас експертами з підбору нерухомості. Ми вже більше 10 років працюємо з різними забудовниками, житловими комплексами. І ми рекомендуємо саме надійних забудовників, які завжди добудовують об’єкти. Ну і, звичайно, ми знаємо забудову міста, кожний об’єкт, його інфраструктуру, особливості, усі переваги та недоліки — майже як свої п’ять пальців.

Тож якщо ви не хочете витрачати свій час та нерви, довірте нам усі клопоти з пошуку нерухомості. 

admin
автор

Олександр Кєвшин

Схожі статті

    Ім’я*

    Прізвище

    Контактний номер*

    Email*

    Назва ЖК


    Sending ...

    Sending ...


    * Заповніть поля, щоб наш менеджер міг з Вами зв’язатися та проконсультувати.